OVER


 

 

 

 

Hi Beauty

 

Ik ben Daphne. Jurist, nagelstyliste en oprichter van ROSZ Handcare. 

Een jaar geleden besloot ik om actie te ondernemen tegen het problemen waar veel vrouwen tegenaan lopen: onverzorgde handen. Denk hierbij aan nagels die na het behalen van een bepaalde lengte scheuren, slappe nagels, losse velletjes rondom de nagelplaat en niet te vergeten droge handen. 

Handverzorging is de basis voor verzorgde handen. Door dagelijks meerdere malen je handen te verzorgen voorkom je het probleem wat hiervoor is benoemd. Wat mij de afgelopen jaren als nagelstyliste is opgevallen is dat veel vrouwen in eerste instantie niet weten dat goede handverzorging de basis is voor verzorgde handen. Handverzorging zit bij de meesten niet in de dagelijkse beauty-routine. Ik ben van mening dat dit mede komt door het feit dat geen enkel handverzorginsmerk zich focust op waarom handverzorging belangrijk is én wat je hiermee kunt bereiken. Daarnaast wordt het verzorgen van de handen niet leuk gemaakt. Denk maar aan alle saaie tubes, flesjes en potjes. Dit belandt bij de meesten onderin de tas of achter in een lade. 

ROSZ Handcare is opgericht met het idee om handverzorging effectief en leuk te maken. Het merk gaat jou helpen om verzorgde handen te creëren waardoor jij kan genieten van gezonde natuurlijke- of kunstnagels. De producten van ROSZ Handcare zijn 100% natuurlijk en vrij van dierproeven. 

 

Nice to meet you!